Produkter / Olie og balsamico

Olie og balsamico

Olie og balsamico Olie og balcamico
 
Lækker rapsolie lavet med røg, hvidløg og citron. Olien passer perfekt til tilberedning af grøntsager som f.eks. kartofler og andre rodfrugter, eller som en smagsgiver i en dressing.
 
330 ml.
69,00 DKK
Kudsk Røg Hvidløg Citron Rapsolie
Krydret og frisk eddike med solbær, estragon og peber. Prøv f.eks at stege en bøf og lad den hvile, mens løg smørsteges løg gyldne og til sidst toppes med lidt solbær, estragon og peber eddike til glasering.
 
330 ml.
69,00 DKK
Kudsk Peber Estragon Solbær Eddike
En olie som kan bruges alle steder i moderne madlavning, i hovedretten, på pizza, på pasta. Denne fine Extra jomfru olivenolie vil være et plus i den daglige madlavning.
 
100 ml.
59,00 DKK
Tenuta Fragassi Trøffel Olie
En olie som kan bruges alle steder i moderne madlavning, i hovedretten, på pizza, på bruchetta, i salaten. Denne fine Extra jomfru olivenolie vil være et plus i den daglige madlavning.
 
100 ml.
59,00 DKK
Tenuta Fragassi Hvidløgs Olie
Chili olie baseret på Extra jomfru Olivenolie er anvendelig alle steder i moderne madlavning. På pizza, bruchetta eller som smagsforstærker i f.eks. italienske og mexicanske retter.
 
100 ml.
59,00 DKK
Tenuta Fragassi Chili Olie
Olien er en Extra jomfru Olivenolie tilsat citron. En meget anvendelig olie, som et ekstra pift i salaten eller som smagsforstærker på en hovedret, specielt til Lam eller fisk.
 
100 ml.
 
59,00 DKK
Tenuta Fragassi Citron Olie
Blød og rund mørk balsamico.
 
100 ml.
 
59,00 DKK
Tenuta Fragassi Balsamico Silver
Fru kjeldsens kaffe | Tordenskjoldsgade 6, 8200 Århus N  | Tlf.: 40 94 48 36 | frukjeldsenskaffe@mail.dk