Produkter / Chai te

Chai te

Chai-te (også kaldet masala chai) er en sort, krydret te som oprindeligt stammer fra Det indiske subkontinent, nærmere bestemt Pakistan og Indien.

Chai-te laves af indiske krydderier som kanel, kardemomme, nelliker, ingefær, anis, peber og laurbærblade. Nogle gange er den lavet på sort te. Oprindeligt nydes chai med varmt vand, men er senere blevet moderne med mælk dette kaldes en chai latte eller chaichino alt efter forholdet mellem mælk og te. Der findes flere varianter af chai teen.
 
David rio er en chai te i pulver form, som gør det nemt at lave en kop chai te/latte hurtigt. De kan laves på både vand og mælk.
Chai te Chai
Chai
Sort te og aromatiske krydderie, ikke tilsat mælkepulver. Den er sødet med sukkerroesaft og tilsat matcha  (pulveriseret grøn te). Tilberedes med varmt vand eller mælk.
 
398 gr.
 
Pr. Dåse 129.-
Chai Power
Den mest populære chai. Sort te blanding tilsat kardemomme, nellike, kanel, ingefær og honning.  Giver en cremet og rigt smagende chai. Tilberedes med varmt vand eller mælk.
 
398 gr.
 
Pr. Dåse 129.-
Chai Tiger Spice
Sort te blanding tilsat kardemomme, nellike, kanel, ingefær honning samt skøn Madagaskar bourbon vanilla.  Tilberedes med varmt vand eller mælk.
 
398 gr.
 
Pr. Dåse 129.-
Chai Elephant Vanilla
Den originale sukkerfri variant. Den er baseret på Tiger Spice ? men sukkeret er fjernet. I stedet er det tilsat sødemidlet Splenda. Tilberedes med varmt vand eller mælk.
 
337 gr.
 
Pr. Dåse 129.-
Orca Spice sukkerfri
Flamingo Vanilla er en både koffeinfri og sukkerfri Chai. Det er en fyldig og cremet blanding af koffeinfri sort te og skønne krydderier  som kanel, kardemomme og vanille. Blandingen er sødet med Splenda. Tilberedes med varmt vand eller mælk.                                           
 
337 gr.
 
Pr. Dåse 129.-
 
 
        
            
Chai Flamingo
Fru kjeldsens kaffe | Tordenskjoldsgade 6, 8200 Århus N  | Tlf.: 40 94 48 36 | frukjeldsenskaffe@mail.dk